Användarvillkor

Genom att besöka denna hemsida, lämnar du ditt samtycke till nedanstående villkor. Om du inte accepterar villkoren bör du inte använda dig av hemsidan samt avstå från att ladda ner någon information eller något material från den.

Användning av webbplatsen

Du ansvarar själv för att ha tillgång till nödvändig utrustning, inklusive internetuppkoppling, för att använda vår webbplats. Du ansvarar också för att använda vår webbplats på ett ansvarsfullt sätt och enligt gällande lagar och regler.

Nyhetskoll erbjuder en gratistjänst som byggs upp via granskning av svenska nyhetskällor och sociala medier. Nyhetskoll hämtar även information om ämnen/personer via Open AI. Dubbelkolla alltid all info med annan källa då det inte finns några garantier för att informationen är korrekt. Genom att använda denna website godkänner du detta förhållande.

Ändringar i användarvillkoren

Nyhetskoll förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa användarvillkor när som helst. Besökare uppmuntras att regelbundet kontrollera denna sida för eventuella uppdateringar eller ändringar.

Länkar till tredje parts webbplatser

Nyhetskoll innehåller länkar till tredje parts webbplatser. Vi ansvarar inte för innehållet på dessa webbplatser eller för eventuell skada eller förlust som kan uppstå på grund av användning av dessa webbplatser.