Malmö FF

Malmö FF är en fotbollsklubb från Malmö som grundades 1910. Klubben har vunnit Allsvenskan 23 gånger och Svenska cupen 14 gånger. Malmö FF är den mest framgångsrika klubben i Sverige under 2000-talet och har även gjort flera framträdanden i europeiska turneringar. Klubben spelar sina hemmamatcher på Stadion i Malmö. Läs mer om Malmö FF på klubbens hemsida eller på Wikipedia.

Malmö FF på YouTube

Malmö FF - Halmstads BK (5-1) | Höjdpunkter

Malmö FF - Halmstads BK (5-1) | Höjdpunkter 2024-07-07.

G3 Fotboll på YouTube

Malmö FF - Kalmar FF (5-0) | Höjdpunkter

Malmö FF - Kalmar FF (5-0) | Höjdpunkter 2024-05-24.

G3 Fotboll på YouTube

Malmö FF - Djurgårdens IF (1-1) (4-1 på straffar) | Höjdpunkter

Malmö FF - Djurgårdens IF (1-1) (4-1 på straffar) | Höjdpunkter 2024-05-01.

G3 Fotboll på YouTube

Malmö FF - IF Elfsborg (2-1) | Höjdpunkter

Malmö FF - IF Elfsborg (2-1) | Höjdpunkter 2024-05-28.

G3 Fotboll på YouTube

Malmö FF i poddar

SPECIAL #16 - MALMÖ FF

Äntligen tar vi det stora greppet på alla lags säsong! Vi sätter betyg, går genom MVP, genombrott och vad vi ser i vår spåkula. Denna gång - Dags för Malmö FF! Lyssna på Tuttosvenskan som podcast, just nu går vi igenom lag för lag i våra lagspecialer: https://open.spotify.com/show/1mEyzYs... Vill ditt företag samarbeta med Tuttosvenskan? samarbete@tutto.se Sociala Medier: Instagram - Tuttosvenskan Twitter - Tuttosvenskan TikTok - Tuttosvenskan #tuttosvenskan Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

58. Malmö FF

Malmö FF  Giganterna från Skåne iklädda himmelsblått.  I dagens avsnitt så diskuterar vi självbilden man har och vilka som egentligen är konkkurenter. Hur mycket blickar man söderut, ut över Europa och hur mycket tittar man norröver innåt Sverige?  Vi diskuterar om hur mycket man bryr sig om att Stockholmslagen suger så mycket mediautrymme och om det egentligen spelar någon roll.  Gästen i form av Adam är väldigt ung men har redan upplevt bortamatcher många drömmer om i hela sina liv, VI pratar om Juventus och Real madrid borta, spontanresan till Wolfsburg och såklart om supporterkulturen som finns runt klubben.    Aktafanspodcast @ Twitter/Instagram Patreon.com/aktafanspodcast Jallehinderson Instagram Discodirektören Twitter

Premiärträning: Malmö FF

Förra årets guldhjältar Malmö FF har åter klivit in på träningsplanen. Ett stort gäng tog sig an träningen, samtidigt som det var en hel del på frånvarandelistan. Varför sken både tränaren Henrik Rydström och sportchef Daniel Andersson upp i leenden när en viss dansk kom på tal och hur länge blir egentligen Anders Christiansen borta? Allt detta och mer i dagens avsnitt av Expressen Fotboll. Med: Elvira Dietmann och Johan Dolck Wall.

163: Brutna sviter – och läge för en festkväll?

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog analyserar Malmö FF:s förluster mot Genk i Europa League och Norrköping i allsvenskan. Vilka likheter och skillnader fanns mellan matcherna? Det pratas såklart också om MFF:s 4–0-vinst hemma mot Kalmar, innan det blir dags att blicka framåt mot de närmast kommande uppgifterna – hemmamatcherna mot Sundsvall och Besiktas. Hur mycket ska Uwe Rösler rotera i laget mot Sundsvall? Hur ska man värdera matcherna, ska man prioritera tabelläget i allsvenskan eller poängjakt i Europa? Podden konstaterar att det finns ett bra läge för en Europakväll av klassiskt snitt på Stadion på torsdag och reder ut vad som behövs för att det scenariot ska förverkligas.

70: Hur står det egentligen till med MFF?

Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand och Max Wiman pratar med blandade känslor om Malmö FF:s matcher mot Sirius och AaB Ålborg. Vad är det som inte stämmer i spelet? Vilka spelare har imponerat och vilka är på väg att försätta sina chanser? Podden blickar också framåt mot cupmatch nummer 2 mot Ängelholms FF, snackar MFF-akademier och skånsk geografi. Dessutom behandlas en och annan läsarfråga.

321: Vem ska kunna utmana Malmö om guldet?

Fredrik Hedenskog, Fredrik Lindstrand och Kent Leijon Jönsson sammanfattar intrycken efter Malmö FF:s två vinster mot Varberg och AIK med utgångspunkt från följande frågeställningar: Vad är det mest överraskande med MFF i år? Vad är mest väntat? Finns det nån spelare som inte har motsvarat förväntningarna? Är matcherna mot Halmstad, Häcken och Elfsborg sista chansen för ”resten av allsvenskan”? HBK har vunnit hemma mot AIK, DIF och Häcken. Kan de skaka MFF?

234: Varför är det så tyst kring Malmö FF?

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand är tillbaka efter vinteruppehållet och pratar om tystnaden kring Malmö FF. Är det bra eller dåligt för laget? Dessutom: Anel Ahmedhodzics framtid, Johan Dahlin skada, Rasmus Bengtsson-situationen och en beige försäsong utan träningsläger eller spännande motståndare.

193: 1–1 mot FCK – bra, dåligt eller okej?

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog sätter tänderna i Malmö FF:s insats mot FC Köpenhamn i Europa League.Var 1–1 ett okej resultat för MFF? Vad innebär det för fortsättningen? Podden pratar om de avgörande ögonblicken och diskuterar de individuella insatserna. Hur sammanfattar man insatsen på planen och på läktaren? Var förväntningarna på matchen förstora? Podden blickar också framåt mot söndagens tungviktsmöte mellan MFF och IFK Göteborg. Vad betyder skadorna på Rieks, Christiansen och Safari? Och är det nån annan som ska behöver vila? Till sist: på söndag möts också Hammarby och Djurgården. Vilket resultat är bäst med Malmöögon?

31: Redhawks bolagsordförande: ”Vi tävlar inte med Malmö FF”

Bottenlag i fjor och bottenlag just nu. Samtidigt har Malmö Redhawks skulder. Hur är det egentligen med klubbens ekonomi? Hör bolagsordföranden Mats Larsson svara på frågor i Redhawkspodden. Överlever Malmö Redhawks en nedflyttning? Hur ska nästa kliv tas? Hur kunde det gå så snett ekonomiskt förra säsongen? Det svarar Mats Larsson på i Redhawkspodden med Mattias Nilsson och Kent Leijon Jönsson. Dessutom får vi höra om det viktiga tv-avtalet, varför Malmö Redhawks inte kan byta till Malmö Isstadion och om att verka i samma stad som Malmö FF.

161: Röslers svit – vad är det som har förändrats i Malmö FF?

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i studion och ger sig på att summera de första två tredjedelarna av Malmö FF:s säsong. Vad skiljer MFF – utöver resultaten – före och efter Uwe Röslers ankomst? Vad är mest angeläget för MFF att förbättra inför hösten? Finns det spelare som har större utvecklingspotential och möjlighet att påverka lagets resultat? Hur långt kan MFF räcka i allsvenskan? Podden diskuterar såklart också den senaste allsvenska matchen mot BP och den kommande mot Östersund. Dessutom blir det en liten (eller hyfsat stor) utvikning om spelschemat i Europa League.

287: Dags att trycka på panikknappen?

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand är tillbaka, den här gången på distans, för att prata om Malmö FF:s insats mot Häcken och den kommande cupfinalen mot Hammarby. Efter tre raka förluster för MFF börjar paniken sprida sig bland en del supportrar. Podden går igenom ett antal påståenden och åsikter om läget i laget och reder ut huruvida de stämmer eller inte – och varför.

EXIT 2023: Malmö FF

Till slut kunde Malmö FF lyfta Lennart Johanssons pokal – men hur många i guldlaget finns kvar nästa år? Vi fortsätter vår genomgång av storklubbarna och rullar vidare till Skåne och de svenska mästarna. Vilka spelare kommer köpas in? Vilka spelare lämnar? Och vilka är drömvärvningarna till 2024? Med: Philip Gadd och Johan Dolck Wall.

148: Vad är det som inte fungerar i Malmö FF?

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog pratar igenom Malmö FF:s två senaste matcher – 2–2 borta mot Sundsvall och 0–3 borta mot Djurgården. Wiman och Lindstrand försöker sätta fingret på ett par detaljer som har fallerat. Podden blickar också framåt mot MFF:s kommande hemmamatch mot Brommapojkarna och går igenom skadeläget och vad som krävs – utöver tre poäng – för att laget ska känna att man är på rätt väg igen. Till sist blir det diskussion om läget i Östersund. Hur påverkar brottsmisstankarna mot ordföranden Daniel Kindberg klubben och laget?

117: Gnäll trots fyra poängs serieledning – är vi för hårda mot Malmö FF?

3–2-underhållningen mot Djurgården, 0–0-sömnpillret i Kalmar och 2–1-vändningen mot Örebro – det finns mycket att diskutera i det 117:e avsnittet av MFF-podden. Kent Leijon Jönsson gör Max Wiman och Fredrik Hedenskog sällskap i studion och fördjupar sig i de tre senaste matcherna. Den stora frågorna för dagen, där åsikterna går isär: Vad tycker podden om Magnus Pehrssons rotationssystem? Har supportrar och medier för höga krav på Malmö FF? Vem ska – eller borde – egentligen axla ledarrollen när Markus Rosenberg inte spelar? Podden fördjupar sig också i mittbacksfrågan, med anledning av Lasse Nielsens huvud- och hjärnskakningsproblem. Hur kommer laget att formeras i nästa match?

278: Så kunde trenden brytas på skräckarenan

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand är tillbaka i studion för att prata om Malmö FF:s 1–0-seger borta mot Djurgården. Bland samtalspunkterna: Ett mer tillbakadraget MFF • Martin Olssons tackling på Magnus Eriksson • Bangers och spelavbrott • Isaac Kiese Thelins återkomst och betydelse • Laguttagningen på mittfältet • Dennis Hadzikadunics återkomst och den täta slutdefensiven • Chocklottningen med final på konstgräs i Stockholm. Dessutom bjuder Lindstrand på ett landslagssvep och Wiman (!) på recension av det nya bortastället.

164: Kvällen när magin återvände till Stadion

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog vänder och vrider på Malmö FF:s seger över Besiktas i Europa League: matchen, spelarna, stämningen, motståndarna, förutsättningarna framåt… Hur ska man ranka MFF:s insats? Vad är det som gör Europakvällarna i Malmö så speciella? Hur länge stannar Bachirou i Malmö? Var Vindheims 1–0-mål verkligen en jättetavla av Karius? Vad innebär vinsten för resten MFF:s säsong? Vad betyder Sarpsborgs skräll mot Genk?

237: Finns det några öppna platser i Malmö FF?

Med starten av Svenska cupen för dörren går Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Fredrik Lindstrand igenom Malmö FF:s förmodade startelva. Hur många platser är givna? Var är osäkerheten störst? Vilka alternativ finns?